Dezinfectantul Hexigel® Forte a primit avizul astăzi!

Biocidul Hexigel® Forte, un gel dezinfectant pentru mâini hiper eficient, a primit în data de 4 Iunie 2020, aprobarea de punere în piață din partea INCD “Cantacuzino”. Pentru noi, cei de la Sintofarm, este un moment de mare bucurie și satisfacție și reflectă încununarea unor eforturi intense, pornite de la ideea simplă a necesității conceperii unui produs capabil să satisfacă exigențele actuale ale pieței.

Dezinfectanții pentru mâini și-au făcut apariția în instituțiile medicale acum mai bine de jumătate de secol, având formulări variate, atât non-alcoolice cât și pe bază de etanol. În general, variantele alcoolizate au o putere biocidă mai mare și sunt recomandate produsele cu minimum 60% conținut alcoolic. Prin fricționare cu dezinfectantul alcoolic pot fi eliminate o gamă largă de bacterii (inclusiv cele rezistente la antibiotice) și virusuri precum cele gripale, HIV sau coronavirusuri.

În multe situații, folosirea gelului dezinfectant pentru mâni este mai avantajoasă, fără a exclude sau înlocui spălarea cu apă și săpun a acestora. Trebuie menționat, totuși, faptul că este necesar ca tegumentele sa nu fie acoperite cu grăsimi, unsori, un strat consistent de murdărie sau substanțe toxice. Pentru igiena generală a mâinilor, gelul biocid alcoolizat prezintă avantaje evidente precum ușurința de folosire în deplasări sau capacitatea de a păstra pielea hidratată spre deosebire de alcoolul simplu sau spălatul cu apă și săpun.

Gelul dezinfectant Hexigel® Forte combină avantajele unei concentrații alcoolice ridicate – cea mai mare prezentă pe piața românească – cu beneficiile formulării de tip „gel”, ce conține o serie de substanțe menite să întrețină și să protejeze pielea mâinilor.

Ești interesat să comercializezi produsele Sintofarm? Dă click AICI pentru a intra în contact cu echipa noastră. Poți deveni partener Sintofarm chiar acum!

Ar putea să-ți placă