sintofarm-gama-hexigel

Gama Hexigel® – dezinfectanți pentru mâini

Prezent pe piața românească încă din 2008, dezinfectantul pentru mâini Hexigel® a primit întăriri în acest an. Gama este completată cu noul Hexigel® Forte, un produs îndreptat către utilizatorii industriali – instituții de sănătate, HORECA, transporturi, retail. Sunt vizate acele zone unde, prin specificul activității, riscul de contaminare sau infectare este crescut. Utilizatorii individuali dornici să beneficieze de o protecție superioară pot folosi, de asemenea, Hexigel® Forte.

Dezinfectantul de zi cu zi


Comparativ, Hexigel® Light Unisex este destinat utilizării în condiții de mobilitate normale. În situațiile în care nu aveți acces la apă și săpun, folosiți Hexigel. Asigură o protecție eficientă în fața agenților patogeni. Acoperă o gamă largă de situații uzuale în care folosirea lui este indicată și justificată.

Dezinfectantul anti Covid-19


Hexigel® Forte poate fi folosit de publicul larg, de asemenea, în situații obișnuite. Poate fi o supra-măsură preventivă menită sa elimine orice potențial risc. Este orientat, totuși, spre folosirea în managementul situațiilor cu risc crescut de contaminare. Conținutul său mai ridicat de alcool – cea mai mare concentrație prezentă pe piața românescă la categoria “geluri dezinfectante” – îl recomandă ca biocid de spectru larg. Este capabil a asigura dezinfectarea eficientă a mâinilor atât în cadrul unităților spitalicești cât și pe teren, la intervenții de urgență.

Recomandări pentru folosirea dezinfectantului


Ca măsură de prezervare a sănătății publice, Hexigel® Forte este recomandat ca dezinfectant pentru mâini în zonele de acces în spații aglomerate sau cu dificultăți de menținere a distanțării sociale. Are ca avantaje incontestabile puterea mare de eliminare a agenților de risc și formularea tip „gel” ce conține un mix de componente cu efect hidratant, evitându-se astfel uscarea mâinilor.


Ești interesat să comercializezi produsele Sintofarm? Dă click AICI pentru a intra în contact cu echipa noastră. Poți deveni partener Sintofarm chiar acum!

Ar putea să-ți placă